jämföra försäkringar sjuk och olycksfall

vår verksamhetsutövning beroende av olika upplysningar, däribland dina personuppgifter. Övriga samarbetspartners och tjänsteleverantörer vi kan komma att dela dina personuppgifter för att erbjuda dig ytterligare tjänster eller exempelvis om vi anlitar advokat för att tillvarata våra intressen. Om du inte önskar motta marknadsföring från oss kan du närsomhelst avböja sådan genom inställningar på Mina Sidor genom att använda den länk för avregistrering som finns i de erbjudanden som vi skickar till dig via e-post eller SMS, sociala medier eller genom att kontakta. För att förstå dig som kund bättre, och för att kunna tillhandahålla tjänster och marknadskommunikation (inklusive online-annonser göteborg hull ferry genom exempelvis sociala media kan vi även förena personuppgifter vi samlar in när du genomför köp med personuppgifter insamlade från våra webbplatser, mobilappar och andra källor. Statistiskt underlag vi behandlar personuppgifter för att beräkna försäkringsrisker och förbättra prissättningen av våra försäkringar. Besluten baseras på den information som tillhandahålls och bedöms sedan i enlighet med vad som anges i försäkringsvillkoren. Korrekt hälsodeklaration, när du ansöker om en individuell försäkring får du frågor om din hälsa. När du lämnar personuppgifter om andra personer måste du vara säker på att dessa personer känner till det och att du har tillåtelse att lämna uppgifterna. Vi kontrollerar även om du har skyddad identitet för att kunna kommunicera med dig på ett säkert sätt.

Vi ser till att du får träffa rätt person och vi står för kostnaderna. Vi vill gärna skicka relevanta erbjudanden och nyheter till dig om våra produkter och tjänster. .

Förstärker du även med tillägget Månadsersättning har du vårt bästa skydd. Så här enkelt skaffar du din försäkring Klicka på Beräkna ditt pris, fyll i ansökan och hälsodeklarationen här på webben och skicka. Om lämpligt bör du även försäkra dig om att dessa förstår hur deras personuppgifter kan komma att användas av oss. Moderna, försäkringar och den svenska försäkringsbranschen har ett stort samhällsansvar för att skapa ekonomisk trygghet genom att fördela risker inom ett kollektiv, och ytterst inom samhället.

Hitta vård och omsorgsboende stockholm
Friskis och svettis linköping city öppettider
Hannah och amanda uppsala

Rätt försäkring för hela familjen Nytt jobb, tillökning i familjen, större bostad. Besluten grundas på den information som du har lämnat till oss (antingen direkt eller indirekt). För andra sjukdomar,.ex. Dessutom betalar vi för resorna till och från vården. Marknadsföringspreferenser- Om du exempelvis har frånsagt dig direktmarknadsföring. Hur skulle tillvaron bli om du råkade ut för ett allvarligt olycksfall? Personuppgifter som vi samlar in, vilka personuppgifter som vi samlar in beror på vår relation med dig och ditt engagemang hos oss. Personuppgift: Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet,.ex. På motsvarande sätt strävar vi efter att undvika att skicka eller visa information som vi inte tror att du är intresserad. Det finns väsentliga begränsningar. Nyckelbegrepp, automatiserade beslut innebär att vi i vissa fall fattar beslut utan någon manuell påverkan. Vi samlar även in nödvändig information för att förhindra försäkringsbedrägerier och utreda oklara försäkringsfall.