spapaket stockholm erbjudande

lov förekommer barntider, se eventkalendern för mer information. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Söndagsretreat - skönt avslut på veckan, bra. Skicka Bokningsförfrågan, ditt namn (obligatoriskt din Email (obligatoriskt ditt Telefonnummer Önskat Datum. Ibland behöver man en romantisk weekend på tu man hand, så varför inte ge den du tycker om något extra i form av ett spapaket?

Elements Spa har åldersgräns på. . Avslappnande massage, vårdande ansiktsbehandlingar, uppiggande fotbehandlingar eller en vacker manikyr- allt detta och mer kan du finna bland allt det som erbjuds i de olika paketen. Läs mer, vilopaus förmiddag, halvdag tors-fre 450:- (ms på förmiddagar på torsdagar och fredagar kan du boka vårt halvdagspaket Vilopaus förmiddag.

V lj mellan dagspa spa weekend med vernattning.
Stockholm, Sverige V lkommen hit!
H r finner du ljusa hotellrum inredda med Skandinavisk design, flexibla konferenslokaler, bar- och restaurang Kitchen Table Norrmalm samt Selma City Spa med uppv rmd utomhuspool, bastu och spabehandlingar.
Vi r ett kontantfritt hotell.

Välj vilket spapaket du vill ge bort och lägg det i din varukorg. Kombinera gärna något av våra paket med en härlig spabehandling. Spapaket för besök över dagen eller i samband med övernattning. Givetvis kan du även enbart boka en behandling om du så önskar. Det är perfekt att boka in för möhippan, att ge bort som studentgåva, för en helg med bästa kompisen för att skvallra lite eller för att laga brustna hjärtan, eller bara för att pigga upp i den tråkiga vardagen. Här finner du allt från kryssningar till hotellövernattningar och kurhotell.