studentlägenheter örebro

i Örebro. Husherren Fastigheter har tre fastigheter som kallas Muttrarna som är studentlägenheter på Åstadalsvägen. Snart har de även studentlägenheter på Dragonvägen och på campus Örebro. Boende i Örebro, kommunal hyresvärd ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är Örebros kommunala bostadsföretag och är den största hyresvärden i Örebro. Hyrorna för ettorna ligger på ca kronor/månad och hyran för tvåorna är ca 6 300 kronor/månad. Välkommen till Studentparken i Örebro! De är också fullt de bor på spanska utrustade med kök, dusch och toalett. El, vatten och uppvärmning ingår samt fritt bredband/fiber (100MB/per rum) och 22st tv-kanaler.

Det finns också 6 tvårummare på 48,5 kvm. I hyran för lägenheten ingår värme, vatten, bredband och kabel-TV. Botrygg har studentlägenheter på Karlsdalsallé i Sörbyängen. På Studievägen 14 och 16 finns det tillsammans 70 lägenheter på ett rum och kök. Till varje lägenhet hör balkong eller uteplats.

Elfsborg-örebro sk futbol24
Tjejboende 703 68 örebro
Vaccination örebro pris
New yorker örebro kläder

Gym, tvättstuga och förråd finns i källare. Huset ligger i fantastisk parkmiljö mellan Universitetet och USÖ i området Almby/Näsby. Svenska studenthus har studentlägenheter på Dragonvägen och på Tybblegatan. John Ekström Bygg AB har studentlägenheterna på Tärnvägen, Erik Rosenbergsväg, Salsmästaregatan, Gyrogatan. Vissa hyresvärdar har kösystem där den som stått längst är först i kön, men det finns även de som tar in intresseanmälningar eller har ett först till kvarn system. Vi har 1 777 studentlägenheter som finns i olika delar av Örebro. Bild: Ulla-Carin Ekblom, för att kunna söka våra lediga lägenheter måste du registrera dig i bostadsportalen. Asplunds Fastigheter har nybyggda studentlägenheter på både Universitetsgatan och Tybblegatan nära campus Örebro. Bäst är att ringa dem i början nordic choice Hotell gröna lund och i slutet av månaden om du vill veta om hyresvärden har några lediga lägenheter. Dessa är alla ettor på 29,5 kvm. Du hittar en lista med alla hyresvärdar på Örebro kommuns hemsida.