stockholm comedy club adress

klubb bjuder in till female friday! Alla visar ID, oavsett ålder. Har du frågor är du välkommen att ringa oss på eller maila till. Här delar några av Sveriges mest etablerade kvinnor scen med de hetaste nya namnen. Som ni säkert redan känner till, har Stockholm Comedy Club valt att byta lokal. Häng med på premiären! Showtime.00, dörrarna öppnar.30, kom gärna i tid pga onumrerade. Boka, pris standup-paket: 450 kronor (medlemspris 360 kr).

Stockholm Comedy Club Vi gör Sverige roligare!stockholm comedy club adress

Du får se hela paletten av humorstilar under eminent ledning av MC Linda Gerstenmayer. Biljett är inklusive tvårättersmeny, standup, entré och garderob.

14 februari - Ann Westin (trefaldig vinnare av Årets Kvinnliga komiker på Svenska Standup-galan) och Viktor Engberg (vinnare av Stockholm Comedy Contest 2018). Vår fantastiska skylt som jag är så stolt över! Kl.30 öppnar vi dörrarna och då kan man stanna till i den trevliga foajébaren: Vill man stanna efter showen, så går musiken igång i schlagerrummet från.00 det är bara att hänga kvar hela kvällen! Vid endast entré kan sittplats ej garanteras. Det är aldrig kul att ställa in shower, men det här samarbetet är på lång sikt, dvs. Janne Westerlund, som har över 26 år från standup-scenen i bagaget. Klubben fortsätter till.00 för den som vill. 25 april - Jakob Öqvist och Elin Viljestrand. Och nu kan vi stolt presentera vår nya adress: Vi är jätteglada för det här samarbetet och tror att det kommer funka perfekt! 23 maj - Lasse Karlsson och Elin Almén. 14 mars - english night.

Buss 1 stockholm rutt
Guldfynd stockholm
Snabbtåg stockholm oslo stopp