sportaffär göteborg centrum

dina behov - oavsett om du älskar friluftsliv, träning eller tävling. Vår kundservice är måna om att optimera din köpupplevelse. Genom att hjälpa våra kunder med rätt lösningar skapar vi en bättre träningsupplevelse. Butiken ligger i Nordstan som är ett av Sveriges mest besöka centra, år efter. Vi vet att varje ny dag innebär att vi fortsätter vårt uppdrag om att ge våra kunder service i världsklass. Vi har därför fullt fokus på att erbjuda dig en friktionsfri köpupplevelse oavsett om ditt köp sker online eller i någon av våra fysiska butiker. Detta tillsammans gör att vårt sortiment är riktigt bra. Vi strävar efter att du ska få en snabb leverans och service i världsklass. I butiken hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda, men med tydlig specialisering mot löpning, outdoor, fotboll, fitness och alpinskidåkning. E-handel inom sport, TRÄning OCH outdoor.

Vi är den ledande omnikanal-återförsäljaren inom sport. I butiken hittar du självklart kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längd, fotboll, träning ja allt för ett aktivt liv. Nordstan morrongÄnget MIX megapol, ta chansen och vinn din egen p-plats i P-hus Nordstan. Filma dig själv när du (och vännerna) sjunger favoritlåten i bilen och skicka filmen till Morrongänget på Mix Megapol.

Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Vi vill vara den självklara mötesplatsen för alla sportälskare och för dig som lever ett aktivt liv. Tillsammans med Morrongänget på Mix Megapol anordnar Nordstan en caraoke-tävling under vecka 34 och. Oavsett om det handlar om kunskap kring lager-på-lager, funktionsplagg, spannet på längdskidan, slipning av skridskon, rätt slalomskida, rätt löparsko, den varmaste jackan, bästa fotbollsskon eller bara bra och funktionella träningskläder. Intersport ÄR BÄST PÅ sport, vår passion är sport! Börja digitalt och hämta sedan din vara i butik. Vi älskar sport och vi brinner för den aktiva livsstilen. Omsorg, kunskap, kundfokus och duktiga medarbetare som brinner för sport och träning gör oss branschledande. I Sverige har vi över 100 butiker inklusive vår e-handel här. Det mesta i vårt sortiment hittar du här på hemsidan, men i butiken hittar du alltid lite extra godbitar.