shellac pedikyr stockholm

påverkar musklerna. Avbokning ska ske via telefon senast 4 timmar före er Bokningstid! Presentkortet gäller i ett år från köpdatum. En lättare hudvårdande ansiktsbehandling som inkluderar, Rengöring, peeling, mask och avslutande dag och ögonkräm.

Vi på charmosa skall med vår gedigna kunskap och höga kvalitetstänkande få våra klienter att lämna oss efter sina. Mer än 20 års erfarenhet. Våra thailändska massörer och kroppsterapeuter i Stockholm har fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok. Söker du en bra salong för naglar i Stockholm?

Sommar i stockholms skärgård, Klubbar i stockholm öppet söndagar, Arenavägen stockholm, Acne stockholm byrå,

Den här AHA behandlingen är optimal för dig som inte har tid att ta den kompletta ansiktsbehandlingen men ändå vill ha resultat eller vill ta en kur för att pånytt föda din hud. Idealisk för en mycket torr och stressad hud. Dessa rörelser med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar hjälper till att justera benen i kroppen samt öka flexibiliteten, ta bort spänningar i musklerna och lederna, stimulera olika inre organ. Denna unika behandling skräddarsys till både yngre och inte fullt så unga. Pris Första gången (Nytt sett) 1050 kr Påfyllning 600 kr Boka tid online 10 Hot Stone Massage Hot stone massage är en värmande och avslappnade helkroppsbehandling som utförs med lena lavastenar.