restaurangtips stockholm med barn

det var jättetrevligt med en lite stadsbuss helsingborg linje 10 mindre gäst. Ja, vi må vara lite lokalpatriotiska här. Inte minst är de kända för sin speciella stekteknik (smash) och sitt fluffiga potatisbröd från bageri. Här kan hela familjen umgås och äta i gemytlig miljö.

För mig är en viktig del av grejen med att gå ut och äta att bli serverad, få den där möjligheten till personlig service och bara ta det lugnt. Biblioteksgatan 5, Norrmalm/City/Östermalm 30-talsinspirerat minigolfställe med ambitiösa banor och amerikansk meny.

Tapasbar skulle jag nog välja. 3 adresser Den här bistron på Kungsholmen serverar europeiska rätter efter säsong, och de har även hamburgare för barn på menyn. Andra guider du kanske är intresserad av: Karta. Men är du trött på att leta barnvakt eller stanna hemma så finns det restauranger som är bra för barnfamiljer även i Stockholm. 3 adresser Glöm vanliga fredagstacos. De gånger vi besökt Allstar-restaurangerna har barnen också blivit tillfrågade hur de vill ha köttet stekt, och det imponerar på mig! Själv är jag inte helt såld på konceptet. Nedan guidar vi till familjevänliga restauranger som är värda ett middagsbesök med småkidsen.

Tobaksaffär drottninggatan stockholm, Frihamnen stockholm magasin 7, Ljus avföring barn 4 år,