inbrott danmark uppsala

att ha krossat en ruta. Fredag, 08 december 2017 02:55, skrivet av, peter Bohlin. Villan som var utrustad med larm skickade via övervakningskameror bilder till ett larmbolag som larmade polisen. Foto: Stokkete / Mostphotos - Foto: Mostphotos. En man boende i Gottsunda upptäckte på nyårsaftonskvällen att han haft inbrott i sin bostad. Två inbrott i centrala Uppsala, sent på torsdagkvällen anmäldes två inbrott som skett i centrala Uppsala, vid det ena tillfället har gärningsmannen tagit sig in genom en dörr och i det andra fallet ett fönt på torsdagkvällen anmäldes två inbrott som skett i centrala Uppsala. Redan vid anmälan vill polisen ta reda på om det finns hatbrottsmotiv. Hittills i år har tolv sådana slagsmål rapporterats till polisen, visar en kartläggning som Upsala Nya Tidning har gjort. Polisen larmades till platsen då inbrottslarmet gick.

Konstmuseet Bror Hjorths hus i Uppsala utsattes under natten f r ett inbrott, skriver polisen p sin hemsida. Polisen larmades till platsen d inbrottslarmet gick. V l p plats m ts patrullen av ett krossat f nster och konst, till ett i nul get ok nt v rde, r stulen.

Inbrott danmark uppsala
inbrott danmark uppsala

Spegeln uppsala solsidan, Socialbidrag uppsala,

Länsförsäkringar, på andra sidan gatan vid polishuset i Uppsala, drabbades under natten av ett inbrott. Mannen som kom hem från sitt arbete vid 20-tiden på onsdagkvällen upptäckte att någon gjort inbrott i hans lägenhet. 02 jan. Barn var medhjälpare vid inbrott - åtalas. Det var vid 22-tiden som polisen fick ta emot anmälningar om två inbrott i centrala Uppsala, det är oklart om det rör sig om samma gärningsman. Väktare iakttog ett trasigt fönster och såg en person i byggnanden. Barometern - 13 feb. 4 delningar, vid.30-tiden under natten till måndagen larmades polisen till.inbrott danmark uppsala

Uppdaterad Det var vid 02 p l rdagsnatten som tre personer br t sig in i Kinnarpsbutiken p Sylveniusgatan. Inne i butiken gick de f rbi. Vid.30-tiden under natten till m ndagen larmades polisen till Hansellisgatan. Uppsala med anledning av ett inbrott. V ktare hade d kunnat.