receptionist deltid stockholm

tal och skrift. Du har även lätt för att prioritera och ta egna initiativ samt är mycket ansvarstagande. Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för att ta emot och välkomna besökare, svara i telefon, förbereda konferensrum inför möten och se till att kontoret ser representativt. Genom att skapa en profil och aktivera Prenumerationstjänsten Match Mail får du information om nya tjänster och uppdrag via mail i samma stund som de publiceras på vår hemsida. Du älskar service och har lätt för att uttrycka dig och kommunicera på alla nivåer. Vi har receptionister som är insatta i de flesta bokningssystemen. Med Galo som partner kommer Ni med vår helhetslösning få ner kostnaderna få nöjda medarbetare kunder. Namn: Email: Meddelande: Bifoga CV: Befattningar: Bartender Cafébiträde Diskare fransk anslutning återförsäljare stockholm Garderob/Event Hovmästare Kock Köksbiträde Köksmästare Receptionist Restaurangchef Servis Städare Övrigt Håll ner "Control" eller "Command" på en Mac för att välja fler. Stockholm, deltid Örebro Heltid Sigtuna Heltid Stockholm Heltid Stockholm Heltid Stockholm Heltid Heltid Heltid Stockholm Heltid Göteborg Heltid Haninge Heltid Stockholm Heltid Huddinge Heltid Falkenberg Heltid Halmstad Heltid Sollentuna Heltid Nacka Heltid Nacka Heltid Heltid Örebro Heltid Malmö Deltid Örebro Deltid Örebro Heltid Stockholm Deltid. Detta ställer krav på ett engagemang, en extraordinär personlighet och att du har bred och djup kompetens gällande F B Hotell drift samt försäljningsarbete.

S k jobb i Platsbanken - Lediga tj nster hosreceptionist deltid stockholm

Vad händer i stockholm imorgon barn, Gamla arkitekthögskolan stockholm,

Dessutom slipper Ni all administrativa sysslor som uppsala hedniska tempel löner. Då företaget verkar i en internationell miljö så talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Du värdesätter samarbete och är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Vi verkar som konsulter inom HoReCa. Vidare brinner du för att få dina medarbetare att må bra. Glöm inte att motivera varför just du passar för tjänsten. Stockholm, deltid, täby, deltid, värmdö. Registrera ditt CV, så kan våra rekryterare matcha dig mot framtida lediga tjänster. En unik möjlighet, en bra start på din karriär Att under en period av sitt liv arbeta som konsult ger en unik möjlighet att prova på nya och utmanande arbetsuppgifter och bekanta sig med olika branscher och företag. Arbetstempot är under perioder högt så det är viktigt att du jobbar proaktivt och att du sätter upp rutiner vilket kommer underlätta ditt dagliga arbete. Jobbcoaching / Prenumerationstjänst, inhouse erbjuder karriär- eller jobbcoaching för dig som är arbetssökande. De flesta av våra konsulter arbetar heltid, medan andra är timanställda och arbetar sporadiskt, till exempel som ett.

Vi r ett tillv xtf retag som tror p att skapa skillnad genom h gre engagemang. N r vi r framg ngsrika blir effekten att m nniskor f r jobb och. r du en stj rna n r det kommer till service som trivs b st i en roll d r du f r hj lpa andra m nniskor?