köksbord vitoljad ek

designade möbler i verkligheten, som vi visar i våra 4000 kvadratmeter stora utställningar. Utforska vårt spännande utbud av kvalitéts- och designmöbler och klicka in på respektive varumärke för att se vad vår möbelvärld har att erbjuda. Bordet är behandlat med vit olja som gör serien ljus och inbjudande att titta. Inspireras av stilrena möbler och smakfull inredning. Matbordet har synkronutdrag mäter 190x96cm och kostar 6650:-, iläggskiva 68 cm tillval 1050:- förvaras under bordsskivan. Vi har flera funktionella bord med butterflyskivor och smarta förlängningsmöjligheter när släkt och vänner kommer på besök.

Handla massiva matbord med utmärkt kvalitet enkelt och smidigt online på Folkhemmet. CASØs populära 120 matbord i vitoljad ek finns nu i en rund design. Det finns plats för två utdragsskivor som gör att bordet kan bli upp till 230 cm långt.

Vi hjälper dig att utforma en trevlig matgrupp av smakfulla bord kombinerat med trendiga stolar. Sign Up, facebook 2018, matgrupp Nordik i vitoljad ek från Torkelson. Köksbord av hög kvalité, alla våra köksbord är noggrant utvalda, stabila och gjorda av en hög kvalité. Serien är tillerkad i ek, och behandlad med vit olja som gör serien ljus och inbjudande att titta. På Nilssons i Lammhult finner du ett brett sortiment av matbord och köksbord i olika design och prisklass. Med vårt sortiment av noggrant utvalda möbler ger vi ditt hem den personliga känslan som du söker.

I vårt breda sortiment finns lösningar på matgrupper till allt från mindre lägenheter till stora matsalar. Product, vi använder cookies för att ishotellet stockholm förbättra användarupplevelsen. Matbord i olika utformningar, vi har alla modeller av matbord i olika utformningar till köket eller matsalen: runda, rektangulära och ovalformade. Den vitoljade eken inger en mysig och hemtrevlig känsla och gör att bordet passar som soffbord lika bra som sidobord. . Med en tidlös och smakfull design är det enkelt att kombinera matborden i din inredning. .