träffa nya vänner borås

du skjutsar till äger rum hos olika familjer i Borås och sker en söndag i månaden och du är också med och fikar och umgås under två timmar,.00-17.00. Eller har du bott länge i Borås och vill träffa nya boråsare? Våra fikaträffar är en efterlängtad paus från en annars ensam vardag, de innebär att få lära känna andra i samma situation och få nya vänner. Varje torsdag klockan 17-19. Plats: Hemgården, Österlånggatan. Träffarna schemaläggs en gång i halvåret och du skriver upp dig på datum då du har möjlighet att skjutsa. Träffarna bjuder på småprat, skratt och berättelser över en kopp kaffe. Vad som kommer att ske beror på dig som kommer.

Då är du välkommen till språkcafé där fadderverksamhet tillsammans med Hemgården håller öppet hus på torsdagar. Då är du välkommen till språkcafé där fadderverksamhet tillsammans med Hemgården håller öppet hus på torsdagar.

Telefonnummer rusta borås
Studerandekonto borås
Jobb i borås ungdom

Syftet är att på ett lättsamt sätt träffas och umgås. Är du nyanländ och vill öva din svenska och träffa nya vänner? Vi söker ansvarsfulla volontärer med ett stort hjärta som tycker om att prata med, lyssna på och uppmärksamma någon med många års livserfarenhet och som uppskattar att umgås över generationsgränserna. Äldrekontakt ordnar fikaträffar för äldre i Borås som bor ensamma och inte har så mycket kontakt med släkt och vänner. Ingång från Södra torget/busstorget. Specifika önskemål eller information: Körkort och tillgång till bil.

Västra Götalands län Hitta-Väträffa nya vänner borås