parker Göteborg

fina landskapsstugor, Polismuseum, Friluftskyrkan (sommartid Bangolf (sommartid) och en frisbeegolfbana. Palmhuset I Palmhuset som byggdes 1878 kan ni vandra runt i ett område på.000 kvadratmeter av glas och gjutjärn. Om du vill göra promenaden lite kortare kan du till exempel hoppa över Slottsskogen, och promenerar rakt fram efter ditt besök i Seminarieparken. Mer om våra betalningsmetoder kan du läsa här. För de som vågar rida - hoppa upp på gotlandsrussen (barn mellan 2-13år, får inte väga över 50 kg). Barnens Zoo och ponnyridning. Slottsskogen finns det massor att se och göra, passa på att besöka djurparken och de ståtliga älgarna eller ta en kopp kaffe på något av parkens kaféer. Med vår parkeringsapp kan du parkera i Göteborg utan extra avgifter, parkeringsavgiften betalar du månadsvis i efterskott med pappersfaktura, e-faktura eller kontokort.

Kanske hålls det en konsert inomhus eller helt enkelt tar ni på er varma kläder och går runt och njuter av en härlig promenad. Det finns även en lekplats som är lite roligt och finurligt utrustad - Rutchbanan är formad som en stor fisk och ger barnen upplevelsen av att dyka ner i havets djup.

Parkering Göteborg - vi hjälper dig hitta flytet i vardagenparker Göteborg

För barnen finns även en lekplats med bla - motorsågade klätterskulpturer i form av dinosaurier. I parken kan ni bla även titta på Båtmanshuset - Blå huset från 1794 - idag personalbostad. Parken, i Slottsskogen hittar ni dammar, många vackra träd, öppna gräsytor, dungar, kiosker, caféer, restaurang, beachvolleyplaner etc. Dit tar du dig lätt genom att följa Fågeldammsvägen i Slottsskogen till den gångbro som tar dig över leden. Blommor- och busksorter, i parken finner ni brevid Lagerträdhuset, Pionrabatten. Fågelhuset - kakao, kalebass, vanilj och papaya.

Genom att samordna all kommunal parkering i vår kundportal förenklar vi resandet och gör staden mer tillgänglig. I vår kundportal hittar du bland annat information om att hitta, hyra och betala parkering, kontrollavgifter och parkeringsanmärkningar eller elladdning i våra anläggningar. Parker är världsledande inom rörelse-och styrteknik, verkstadsinnovativa produkter och system för att öka kundernas produktivitet och lönsamhet. Göteborg med Parksters parkeringsapp.

Hyra bostäder i göteborg
Tågtider göteborg jönköping