privatlektioner simning helsingborg

barn som vuxna. Kontakta kontoret om ni är intresserade av att boka enstaka tillfällen eller en hel kurs. Vi utgår från varje individ och skräddarsyr privatlektioner utifrån kundens erfarenhet, behov och önskemål! Gör intresseanmälningar Du blir kontaktad och får mer information av arrangören Favoriter Välj minst 2 utbildningar i listan för att jämföra. Rikstäckande (5 svenska, avancerad kurs (nivå C1C2 upgrades, privatundervisning i svenska för en eller två deltagare. Matias är en mycket bra pedagog och lärare och Martha gillar honom. Semantix, vi vet alla att det är en merit att kunna ett annat språk, och då pratar vi inte bara. För barn och vuxna som vill ha individuellt anpassad simundervisning erbjuder vi privatlektioner på tider som passar just dig bäst. Du kan välja fler kurser i listan till vänster Dina besökta utbildningar Jämför Utbildning tillagd Favoriter Nyhetsbrev Prenumerera på nyhetsbrev om kompetensutveckling. Visar 1-6 av 6 träffar. Det är mycket effektivt när man behöver träna speciella moment eller simsätt lite extra, utan att behöva bry sig om en hel grupp.

Det kan även vara bra för vattenrädda eller personer med extra behov att ta privatlektioner då gruppundervisning inte passar alla. Tillagd som favorit, välj 2 - 6 utbildningar som du vill jämföra. Priserna varierar beroende på om man vill ha en bassäng helt för sig själv eller om man kan tänka sig att träna i en del av en större pool samtidigt som annan verksamhet pågår i en annan del av poolen. Visa som: Mobil, vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Företagsanpassad utbildning 10 tillfällen, rikstäckande, svenska, nybörjarkurs (nivå A1A2 upgrades, privatundervisning i svenska för en eller två deltagare Skräddarsydd studieplan utefter dina mål Flexibla utbildningspaket med 5, 10, 15 eller.

Så här går du vidare, filtrera listan och välj passande utbildningar. Varma hälsningar, Monika, mamma till Martha 5 år, mail: Telefon). Flexibla utbildningspaket med 5, 10, 15 eller 20 lektioner. Det kan inte bli bättre. Hur många lektioner som krävs för att nå just ditt mål är individuellt. Pris för 1 lektion á 30 min: från 750. Företagsanpassad utbildning, enligt önskemål, rikstäckande (20 visar 1-6 av 6 träffar. Läs vår Integritetspolicy här. Företagsanpassad utbildning 10 tillfällen, rikstäckande (4 engelska One-to-One Personal Language Coach, opus Anglia. En privatlektion kan ge den extra skjutsen som behövs för att simma självständigt eller för att få till tekniken.