kommande lägenheter till salu uppsala

växer så det knakar. Vi lägger grunden till nyproduktion i Uppsala som passar alla olika typer av familjeförhållanden och singelhushåll. Vår nyproduktion i Uppsala sträcker sig långt utanför lägenhetens väggar och tak och vi fokuserar mycket på att skapa gemensamma ytor, ett brett lokalt utbud slipa skidor västerås och det lilla extra som gör just ditt grannskap unikt. Alla våra småhus är svanenmärkta och inom kort kommer all nyproduktion i Uppsala också att vara det.

Vi vill att det ska vara så lite krångel som möjligt med din nya bostad i Uppsala. Här möts du av en luftig och välkomnande hall med.

Bostäder till salu - Uppsala län Svensk Fastighetsförmedling
Lägenheter till salu - Uppsala kommun - Hemnet
Bostäder till salu i Uppsala - Mäklarhuset

Ges botaniska uppsala
Catering uppsala bröllop
Ray ban solglasögon uppsala
Uppsala närakut en del av aleris uppsala

Kontakta mäklaren för mer information. Mycket trevlig och varsamt renoverad bostad som har ett fantastiskt. 4:a med silja line helsingfors stockholm uthyrningsdel / Låg avgift / Gavel / Högst upp / Balkong i s-v / Mkt fint skick / Hågadalen / Barnvänligt område / Välmående Brf Välkommen till denna tilltalande och trevliga 3,5:a med funktion av en fyra. Mkt fint skick / Öppen spis / Rymligt kök / Stor balkong i söder / Vån 4/4 / Pendlarläge / Bra ljusinsläpp / Kort kö till p-plats 4 dagar Välkommen att trivas i en charmig och välplanerad 1,5:a med gavelläge i Fålhagens finaste kvarter! En bostad som präglas av smakfulla materialval med hög standard så som geno. Kök med vita luckor och fullständig maskinell utr. Innergården skapas med ekologisk odling i fokus och alltid med gott om återvinningsstationer. Vill du hellre ha en bostadrätt i Uppsala en bit utanför stan? Välkommen hem till din nya bostad i Uppsala. Charmig 2,5:a högst upp i huset i attraktiva Fålhagen med funktion av en trea. 2 dagar Exklusiv loftlägenhet med påkostade materialval i köksdel och badrum. Äntligen ett attraktivt alternativ för dig som söker ett centralt och bekvämt boende i rymlig gavellägenhet med balkong mot den grönskande innergår.