fria läroverken malmö kontakt

handel och administration, handel och service. Du har en förmåga att visa förtroende för andra människor och lägger stor vikt vid goda relationer. Hösten 2017 startade vi vår första grundskola med internationell inriktning i Norrköping, Nordic International School och från hösten 2018 finns vi även i Karlstad. Inriktningen ekonomi ska ge kunskaper inom företagsekonomiska områden som redovisning, kalkylering, marknadsföring samt ledarskap och organisation. Du skall ha en mycket god förmåga att planera verksamheten och därefter arbeta långsiktigt och strukturerat. Villkor, ekonomiprogrammet har två inriktningar. Fria, läroverken är inte bara att ge dig en bra utbildning, vi ska också skapa rik.

fria läroverken malmö kontakt

Inom koncernen finns även resursskolan KF samt grundskolorna Nordic International School och Kronoberg Skola. Här hittar du datum och tider för öppet hus på de skolor som du är intresserad. Fria Läroverken Malmö, Malmö, Sweden. 643 likes 91 talking about this. Gymnasievalet som erbjuder personliga utmaningar och en riktig utbildning.

Bemanningsföretag malmö vård
CHL minsk malmö

Du skall ha en god förmåga att framföra dina åsikter både i små och större grupper. Samhällsvetenskapsprogrammet - Beteendevetenskap, profil: Även med profilen Idrott och hälsa. Beteendevetenskap / Samhällsvetenskap, ladda ner vår broschyr, du kan läsa vår broschyr direkt i webbläsaren eller ladda ner den till din dator. Hantverk, frisör, hotell och turism, lund raseri xl ss till salu hotell och konferens, introduktionsprogram. Intervjuer kommer påbörjas omedelbart och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Om skolan, skolan har till hösten ca 320 elever fördelade på 10 högskole- och yrkesförberedande program. Vi söker dig som har en gedigen pedagogisk bakgrund, helst en lärarexamen i grunden. Samhällsvetenskapsprogrammet - Samhällsvetenskap, profil: Även med profilen Idrott och hälsa. Att vara rektor. Resor och övernattningar förekommer i samband med detta. Läs mer om våra skolor.