korskyrkan uppsala predikningar

i ett flertal länder: Afghanistan, Kambodja, Japan, Burjatien och Centralafrikanska republiken. Samarbeten redigera redigera wikitext Akademi för Ledarskap och Teologi redigera redigera wikitext Korskyrkan är en av de åtta bärarförsamlingar för Stockholms -delen av Akademi för Ledarskap och Teologi (ALT). Telefon: (Får du inget svar, skicka ett sms till så ringer vi upp vid tillfälle). Korskyrkan i Uppsala är en kristen församling. 27, tis 19:00, bibelstudium på arabiska 19:00. Varje söndag firar vi gudstjänst för alla åldrar och fikar tillsammans. For more information you can contact us at or someone at our staff. Den är belägen på Bergsbrunnagatan 28 i Boländerna. Läst 17 februari 2015.

Viola Norrby, barn och Familj, telefon:, e-post: Maria Edlundh. Kristen Idrottskontakt redigera redigera wikitext Kristen Idrottskontakt (krik) i Uppsala, som är till för att låta även idrotten vara en mötesplats bland kristna, har sitt säte och samarbete främst i Korskyrkans idrottshall.

Vi är människor som är intresserade av varandra och av vad livet med Jesus handlar.
Tillsammans längtar vi efter att få ta emot mer av livets goda och berätta för andra om vad vi upptäcker.
Här hittar du inspelade predikningar från söndagsgudstjänsterna.
Till höger kan du även skriva upp dig för församlingens nyhetsbrev som skickas ut via e-post 2-3 gånger per termin med nödvändig.

Här hittar du inspelade predikningar från söndagsgudstjänsterna. Kyrkan är enkelt och modernt utsmyckad, med Uppsalakonstnären Stina Wollters konstverk i form av ett uppståndelsekors som blickfång. Pastor, telefon:, e-post: Magnus Jonegård, koordinator. Det här är Korskyrkan, vi är människor som är intresserade av varandra och av vad livet med Jesus handlar. Välkommen att utforska livet med Jesus tillsammans med oss. Bibelundervisning, diskussion och prat om livet och tron sen hänger vi på mötesplats som vanligt! Kl 22-01 vid Hörsalen, Drottninggatan. Bibeln är central för församlingens och enskildas liv. Redan innan församlingen blev till hade bönegruppen, som det var från början, offentliga samlingar först i Dövstumslokalen på Timmermansgatan 33 och sedan. Pastor och föreståndare, telefon:, e-post: Daniel Lindqvist. Läs mer här: 30, fre 22:00, cafébussen, cafébussen bjuder Norrköping på kaffe, bulle och samtal om Gud och livet.

Här hittar du information om hur du kontaktar Korskyrkan Uppsala.
Om du kommer med buss.
Ta linje 3 eller 30 från Uppsala centralstation och gå av vid hållplats Kvarntorget, restid ca 8-10 minuter.