värmlandsgatan 2 göteborg

baserat på vad andra med liknande beteendemönster har intresserat sig för, vad du har valt för tjänst, tittat på och visat intresse för. Objektvision kommer att lagra dina personuppgifter så länge du är kund hos oss. Information som kan lämnas. Tack för ditt meddelande. Öppettider kontor, måndag: 08:00-19:00, tisdag- torsdag: 08:00-17:00, fredag: 08:00-13:00. Den IP-adress, typ av enhet, operativsystem och webbläsartyp som används för besöket.

Företag Värmlandsgatan 2, Göteborg (13.)värmlandsgatan 2 göteborg

För systemadministration och för att ta fram statistiska data om våra användares beteende och mönster men detta identifierar ingen enskild person utan sker på aggregerad nivå. Organisationsnummer:, bolagsform: Aktiebolag, moderbolag: Global Auction House GAH AB, vD: Per Fredrik Kristofer Tilgman. Detta görs dock endast via ett separat samtycke. Som legal grund för behandling kommer Objektvision att hänvisa till uppfyllande av policydokument och berättigat intresse i de syften som angetts ovan. Du kan även närsomhelst begära att dina uppgifter raderas eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss (för kontaktvägar se rubriken Så kontaktar du oss). Telefon:, måndag: 08:00-19:00, tisdag- fredag: 07:00-18:00.

Objektvision sparar informationen som längst i fyra år och informationen raderas därefter automatiskt. Du som är hyresgäst kan göra serviceanmälan direkt här på webben och hitta information om just ditt boende på Mina sidor. Du kan när som helst avstå från att ta emot marknadsföringskommunikation från oss genom att klicka på avanmälningslänken i epostkommunikation som vi skickar dig. Vi kommer att vara öppna med vilka data vi samlar in och varför samt skydda dina data. Vid intresseanmälan samlas namn, e-post, företag, telefonnummer och fritextfält. Telefonnummer, telefax, online, postadress, box Göteborg, tack! För att hjälpa oss att utveckla vår webbplats och app att vara mer användbara och för att förbättra din användarupplevelse av de plattformar som erbjuds via Företaget genom att kunna anpassa visningen av tjänsterna till den enhet som används. För att genom analys av ditt beteende på våra webbplatser och app utveckla, leverera och förbättra våra produkter och tjänster.