att göra i helsingborg med barn

även en lekplats, glasskiosk, restaurang och uteservering. Sankta Maria kyrkan, en vacker och fridfull kyrka i centrala Helsingör med en intressant historia bakom sig. Här hittar du något att göra, nära dig! Tänk dig själv att bli inlåst i en bur och vara iakttagen och vara tvingad till att lyssna på högljudda barn hela dagarna.

Att göra i helsingborg med barn
att göra i helsingborg med barn

Sanka Maria kyrkan är en av Helsingörs mest besökta sevärdheter. Slottet stod färdigt 1876 och sedan dess har man förvandlat slottsområdet till en fantastisk attraktion med tusentals växter och blommor. Adress : Karl Johans gata. Slottsparken utnämndes till Europas vackraste år 2010. Gillar man kyrkor och gamla byggnader är Gustav Adolfs kyrkan absolut värt ett besök. Brostraede Is, en klassisk liten glassbutik som har funnits i över. Idag kan man gå in på slottsområdet och gå på guidade turer eller utforska på egen hand. Helsingborg är en väldigt vacker stad under sommarmånaderna.

Kärnan är Helsingborgs stolthet och den mest besökta sevärdheten i staden. Sträckan Helsingborg-Helsingör är vältrafikerad med tusentals passagerare varje dag. Tropikariet Stötta inte denna attraktion, tropikariet är tyvärr en av de mest populära sakerna att se och göra i Helsingborg. Resan tar cirka 20 minuter. Rå har varit bebott sedan 1500-talet, men blev tyvärr totalförstört 1788 av en rysk flotteskader. Här finns även en vingård och golfbana som är värda ett besök.

Helsingborg - 10 Sevärdheter och Saker att Göra i Helsingborgatt göra i helsingborg med barn