thaimassage helsingborg öppet söndag

ger huden en slät och ren yta. Provat en tjej och ska prova nästa med. Betalning kontant eller Swish till - Övre Nytorgsgatan anemansgatan. Skön avtorkning med varmt vatten. Välkommen till en skön och avslappnande massage! För mer information kontakta mig via formuläret nedan så återkommer jag till dig så snart som möjligt! Ingen av tjejer på hemsida såg jag. Malai i, helsingborg har verkligen hjälp mig med mitt rygg problem,har varit på både thai och olje massage och båda varit otrolig bra väldig duktiga och omsorgsfulla. Här hittar du olika salonger för thaimassage i Helsingborg.

Fick visitkort där det står Kaffe och inte Malai. Det jag gillar mest att dem fråga var gång vilka område man hade mest ont i så dem inte trycker för hårt.  Start  Föregående 1 2, next  End.

Det blev tantra-massage 60 minuter och så S fotboll stövlar utlopp K Ö N T! Seriös och kompetent massage. Tack för att du kontaktade oss! Blev som vanligt masserad av Malai. Hade nöjet att få tantramassage av Malai själv idag den 26 febr. Två av de som erbjuder det största utbudet både när det gäller thaimassage i Helsingborg, och spa- samt skönhetsbehandlingar är Ban Sabai på Hövitsmansgatan och Samadhi Spa på Södra Strandgatan. Att hitta en salong för en skön stunds thaimassage i Helsingborg är inga probelm. Fick 45 min dålig tantra. Höll tiden och skön massage. Ett fel har uppstått. Det blir bara en trea.

Biblioteket helsingborgs lasarett, Grizzly zoo helsingborg,