köpa lägenhet malmö almvik

din familj ska trivas länge. Här skapar Bonava hem för framtiden, där du och din familj kan skapa minnen för livet. Helkaklat badrum, snyggt kök med alla dagens faciliteter, bredspacklade väggar, enhetligt parkett i kombination med ljus klinker, spotligts, inbygg. En riktigt fin och charmig bostad som är belägen på våningsplan 8 med fri utsikt över stadens takåsar. På Borgmästaregårdens bästa läge finner vi denna hemtrevliga tvåa som erbjuder en väl avvägd planlösning, rymligt kök med matplats och en inglasad. Fint och mycket välskött gavelradhus i 2-plan på lugnt och bra läge.

Jobb prefekt malmö
Dagvattenplan malmö
Avstånd malmö nurnberg
P4 malmöhus frekvens

Lägenheten har renoverats med varsam hand och man har. Ett perfekt tillfälle för dig som vill sätta egen. Då kan denna lilla godbiten för under 1,6 miljoner bli. Igår, välkomna till denna fina tvårummare i trevliga Håkanstorp. Ljus gavellägenhet med fönster i tre väderstreck i Victoria Park. På lugnt och fint läge intill cykelbanan mellan Regementsgatan och Rönneholmsparken ligger Västra Ryttmästaregatan 17, ostört placerat på ett. Tveka inte att höra av dig om du hittar en lägenhet som passar dig eller om du har några frågor kring våra lägenheter i Malmö. Varmt välkomna till denna spatiösa våning med två balkonger varav den ena är belägen mot föreningens grönskande innergård och den andra bjuder.

Äntligen är en stor och ljus 2:a med både inglasad balkong och en gigantisk uteplats på den populära Hsb-sidan till salu!
Källor: Restider från Google.
Avstånd till vatten från OpenStreetMap.
Skolor från Skolverket och Malmö kommun.
För dig som vill köpa lägenhet i Malmö så kan du se alla tillgängliga objekt i listan nedanför.