svarta tvättkorgar

som en full maskin. Väldigt många i dag tvättar alldeles för ofta vilket sliter på både kläder, ekonomi och miljö. Har något plagg kardborreband, fäst dem så de inte fastnar och gör sönder andra kläder. Brandon hade köpt 24 (!) tvättkorgar: 12 svarta och 12 vita. I tvättstugan kan du också hänga en påse eller korg för kläder som behöver lagas.

LÄS ocksÅ: Så rengör du tvättmaskinen med ett enkelt knep. Att tvätta i Yes diskmedel sliter inte lika mycket på kläderna och är även bättre för miljön. Om du har möjlighet ska du låta kläderna lufttorka i stället för att torktumla dem. LÄS ocksÅ: Så stryker du dina kläder utan strykjärn. 4, Sköljmedel, sköljmedel är i princip onödigt, men kan vara bra till syntetmaterial som lätt blir statiska annars. Googla för att ta reda på vattnet i ditt område. LÄS ocksÅ: Slipp noppiga kläder med hjälp av en vanlig kökssvamp.

Dessutom slits kläderna mer. Den här synen, som gjorde Jen upprörd när hon klev in i tvättstugan, skulle inte längre få finnas kvar. Man kan också köpa så kallade "color catchers men de är ganska dyra. Tänk på att aldrig använda det för vittvätt gastroskopi uppsala på färgade kläder då det bleks en aning. Läs noga anvisningarna på flaskan och om du är osäker.