tabussen Umeå

tillhandahåller också trafikinformation när du reser utanför Västerbotten. Jag tycker att chaufförerna borde ha lite mer respekt för folk i såna situationer. App för att söka och köpa resa med Länstrafiken Västerbotten.

Jag har usel balans samt kronisk värk, detta är dock inget som synns på mig då mina problem beror på en så kallad osynlig sjukdom. Använd funktionen Res i annat län, så kan du söka och köpa resa i stora delar av Sverige - en app för 83 av Sverige. Detta innebär då problem med bussar ibland och jag kan förstå att chaufförerna inte ser på mig att jag har ont eller svårt med balansen. Men att inte ge en äldre marianne lundin ponny person med svårigheter att gå, en chans att sätta sig innan han börjar köra känns väldigt oförskämt och det gjorde mig helt ärligt upprörd. Idag runt två när jag skulle ta bussen från obbola till stan i umeå så var det jag och en gammal dam. Del två i Länstrafikens webbreportage tar dig vidare längs väg 99 fram till byn Risudden. Även jag har fått hjälp av andra då dem ser att jag har problem. Jag blir tvungen att hålla i henne så hon inte faller, jag blev också tvungen att hjälpa henne att sätta sig ner för hon inte har varken styrkan eller balansen att sätta sig ner medans bussen är i rörelse. Busschauffören såg henne ha svårt med att gå upp för de 3-4 trappsteg som finns, han såg henne ha svårt för att gå i bussen för att sätta sig, men ändå tar han inte det försiktigt eller väntar på att hon ska sätta sig. Reseplaneraren hjälper dig att hitta bästa resealternativet mellan A och. Innan hon har en chans att hinna sätta sig ner börjar chauffören köra och hon är påväg att ramla omkull tre gånger. Drömmen om en konsthall.tabussen Umeå

Här kan du ställa frågor, komma med. Jag åkte buss mot. Umeå med min mamma och sonen efter ett heldags besök och alla blev rätt trötta.