på gatan där jag bor chords

litar på varandra man fyller sin liv, i huset som du byggt. Dom håller alla löften, t centralen stockholm butiker de givit till varann. Där bor det bara människor, som litar på varann. Säg som det är Var finns den plats jag vill ha? På gatan där jag bor. Loading Time :0.0189 sec.

På gatan där jag bor chords
på gatan där jag bor chords

På gatan där jag bor Lyrics Tabs by Laleh På gatan där jag bor Lyrics Tabs by Lena Philipsson Felix F Fortu Profiles Facebook

På gatan där jag bor, säg som det är, på gatan där jag bor, där är ingen som är ensam. (Säg, var finns den värld, som är min när ska den bli min igen). Sover folk i samma sängar, dom vaknar upp tillsammans, dom talar med varandra. I huset som du byggt, rinner aldrig några tårar. Our goal is to help musicians like you to learn to play the music they love. We can only maintain and improve Chordify if paying members keep supporting. Där leker alla barnen, i lugn och harmoni. Där bor det bara människor, som håller av varann, på gatan där jag bor 2015 Lyricsochords About us Contribute or Request Lyricsochords @Version:.1 Track added to Playlist Already added. På gatan där jag bor På gatan där jag bor Där bor ingen som är ensam Där bor det bara människor Som håller av varann På gatan där jag bor. Där bor det bara människor, som håller av varann. Become a paying member too!