restaurangen lund

person 16 st kalla varma smårätter med grillmix och dessert vegan choklad stockholm med kurdisk kaffe eller. Testa en ny variant av julbord i år! För bokning för större grupp än 10 personer ring restaurangen.

Nordic choice Hotell gröna lund
Ingela lundin avonova

Pressentkort, köp en fantastisk kurdisk matupplevelse till någon du håller kär. Bröllop, våra lokaler möjliggör event för 75 gäster. Forskare har länge inte funnit någon förklaring till varför den del av hjärnan som heter hippocampus både kan hjälpa oss att navigera i vår omgivning och skapa minnen av händelser två uppgifter som. I 25 år har vi funnits med på Lunds restaurangkarta. Glöm inte att uppge antal personer och önskad ankomsttid. Vi har plats för 25 gäster i en traditionell kurdisk sittning och modernare orientalisk del.

Detta året (2018) kan vi stolt fira vårt silverjubileum. Om du eller någon av dina gäster har specialkost, glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning. Vi välkomnar stora som små sällskap och dukar upp ert bord fyllt med utvalda nyttiga rätter, många vegetariska alternativ. Hennes debutroman Jag for ner till bror är nominerad.