crawlkurs stockholm

en Svensk Klassiker, eller kanske prova på en swim run, eller möjligen en dröm om din första triathlon. Alla Medleys crawlkurser är Vansbro-certifierade, vilket innebär att kursens upplägg och innehåll är godkänt av Vansbrosimningen. Vill du lära dig att simma i öppet vatten? Vi kör en kurs per termin med start i slutet av januari respektive mitten av september. Alla våra Open Water-kurser hittar du här. Och oavsett om du bara vill lära dig hur man ser snygg ut när man tar sig fram i vattnet eller om du vill genomföra ett triathlon eller ett annat kraftprov, så har vi kursen för dig. Mer om dealen, crawlkurs för vuxna 990 kr 1 980. Förskunskaper som krävs är att du redan ska kunna simma bröstsim och att du kan ha geologi Göteborg huvudet under vattnet utan att känna för mycket obehag.crawlkurs stockholm

Det är en rolig och utmanande träningsform för hela kroppen som kommer åt muskler du inte ens visste att du hade.
Eventbrite - Idrottsmedicin Stockholm presents Crawlkurs för nybörjare!

För tillfället är intresset stort och vårens kurs med start januari 2018 är redan full. Är du intresserad av höstens kurs kan du skicka en intresseanmälan så ställs du i kö! Skribent: Åsa Gustavsson, epost. Läs mer om det här. Kostnad för kursen är 550. Du som deltar ska kunna simma 200 m 1 deal per person, köpt deal återbetalas ej, badentré ingår ej, dealen gäller kurs och banhyran. Som kursdeltagare har du en generös rabatt på deltagaravgiften till alla lopp sommaren 2017.

Du som är medlem hos oss har 20 rabatt på våra lunchrestauranger magasinsgatan göteborg crawlkurser. Vill du även simma på lördagar mellan 8 10 och träna på egen hand är kostnaden 750. Max antal deltagare är 10 personer. Uppge Lets deal-kod vid bokning. Här får du lära dig crawla från grunden. Det är en rolig och utmanande träningsform för hela kroppen som kommer åt muskler du inte ens visste att du hade. Användarvillkor, dealen gäller med kursstart 3 oktober. Hoppa till sidans innehåll, hem / Crawlkurs, drömmer du om att kunna crawla?

Jobb stockholm stad
Jappi sushi stockholm