nyheter göteborg polisen

var inte de bästa, säger Stefan Gustafsson som är presstalesman för Göteborgspolisen. Jag såg 8-10 svartklädda maskerade män komma springandes med basebollträn. Det var inte planerat, vi visste inte att de skulle försöka bryta sig förbi polisen. Två ivar lundqvist personbilar kolliderade i Fröslunda. I Trollhättan började personer ungefär samtidigt tända eld på bilar, lastpallar och däck. På de här orterna i Västsverige har det brunnit under måndagskvällen/natten.

Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen. På använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Då var det personer som tände eld på bilar i Hjällbo. Jämtlands län Jämtland, ingen kommunikatör i tjänst under natten 21 november.07, Övrigt, Västernorrland län. Inga skadade, inga personer ska ha skadats i samband med bränderna, enligt polisen. De första larmen började komma in strax innan klockan 21 på måndagskvällen. Inga träffar, prova att ta bort vissa filter.nyheter göteborg polisen

Senaste nyheterna från Göteborg Göteborgs-Posten.
Fyra personer har avförts från platsen till sjukhus, lindrigt skadade enligt polisen.
En av förarna misstänks för rattfylleri och vårdslöshet i trafik.
Bilar och buss i krock vid Askimsbadet.