trampolinpark stockholm Sverige

entré! Framnäs, 723 48 Västerås Sevärdheter Asköviken - Fågellokal Asköviken är en av Sveriges klassiska fågelsjöar med stora natur- och kulturvärden, vackert beläget i ett småkuperat jordbrukslandskap vid Mälaren. Ett hus med två muséer: Västerås konstmuseum och Västmanlands läns museum. Med Barnsemesterkortet får familjens barn fri entré tillsammans med betalande vuxen! Kul för dig som har barn i skolåldern. Vasagatan 13, 722 13 Västerås Shopping Gallerian Gallerian ligger i bästa shoppingläge i Västerås city, en tydlig del av stadens entré genom sitt centrala läge. Under övriga tider är det möjligt att nyttja erbjudandet om det redan finns en annan grupp som är bokad samtidigt (så att det finns personal på plats). Med Barnsemesterkortet får 1 barn per familj gratis entré (vid köp av minimum en vuxenbiljett till ordinarie pris värde DKK! Banan är byggd i miniatyr men efter skalenliga ritningar med några av världens finaste golfbanor som förebilder. Med Barnsemesterkortet får du 1 st extra åk vid köp av 5 åk och 2 st extra åk vid köp av 10 st åk! Med Barnsemesterkortet du 10 rabatt på inträdet!

Boka idag f r massor av kul! Bounce i Malm r den ultimata aktivtet f r barn, ungdomar, och vuxna. Vi har trampoliner, parkour, ninjawarrior-bana och mycket mer! Vad h nder.

Hahrska sviten har parkettgolv och sovrummet är inrett med en extra bred dubbelsäng (icke delbar). Anundshög, 725 96 Västerås Sevärdheter Hornsåsens gravfält Hornsåsens gravfält är en av alla sevärdheter längs Tidö Turistväg i Västerås. Rabatten gäller enbart boendet och dras på vuxenpriset. Med Barnsemesterkortet får 1 barn gratis entré till Gavnø Slot: Värde 75 DKK. Kvällsmenyn följer öppettiderna för vår gastropub The Bishops Arms. Fortsätt längs Vasagatan mot Stora Torget där Elite Stadshotellet ligger. Här är det fritt fram för besökarna att åka en tur. Frösåkers golfbana med 18 hål öppnade 1989 och får sin karaktär från dess närhet till Mälaren.