privat öronläkare uppsala

eller lättare infektioner. När du ringer till oss får du lämna ett meddelande på vår telefonsvarare. Centrumkliniken på Bredgränd 18 i Uppsala. Du är välkommen att kontakta oss via telefon. På vår mottagning i läkarhuset tar vi emot nya bokningar med eller utan remiss. Uppsala ÖNH Specialisten hittar du på Läkarhuset i Uppsala. Vi har 3-4 veckors väntetid för närvarande.

privat öronläkare uppsala

Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för öron näsa halsläkare i Uppsala.
Läs allt om Berit Engströms Läkarpraktik i Uppsala, Uppsala län.
Mottagningen ligger på Svartbäcksgatan 43F.
Centrumkliniken Uppsala (efter namnbytet från Vårdcentralen Centrum) utökar specialistvården hos oss och har nu 2 ögonläkare, 2 snart 3 gynekologer och 1 ögonplastikkirurg.

Ges botaniska uppsala
Fortuna uppsala
Ray ban solglasögon uppsala
Uppsala närakut en del av aleris uppsala

Det går att nå vår mottagning, som finns på våning 3, via båda ingångarna. Vi önskar framöver även en öron- näsa- halsspecialist så är du själv det eller känner någon, kontakta verksamhetschef Charlotte Möller på eller snarast så får vi diskutera hur du tillsammans med oss startar upp och utvecklar den verksamheten på bästa sätt! Centrumklinikens hemsida och sociala medier, är du nyfiken på vilka som jobbar här ska du kika under fliken Om oss, medarbetare där du också hittar lediga jobb. Just nu har vi fullt för nya patienter fram till Jul. Ibland får vi dock återbud och kan då erbjuda tider för.ex. Det går alltid att kontakta husläkare, närakut eller sjukvårdsrådgivningen på tel. Läs gärna mer om oss.

Bergaskola uppsala
Grand hotel uppsala restaurang vegetariskt
Catering uppsala bröllop
Hsb lediga hyresrätter uppsala