återvinningscentral stockholm kort

rekommenderar vi att du använder appen Google Maps på din smartphone. Grönt Kort är till för privatpersoner som är kunder hos AÖS och har körkort. Det är okej att slänga mindre mängder aska i det brännbara restavfallet hemma. Lägg inte askan i en platspåse eller pappkartong. I de fall era storsäckar är fyllda med betong, tegel och liknande kommer vi med en kranbil för att lyfta undan skräpet upp på vår lastbil. Kör rakt på in på Frestavägen i rondell efter avfart. Vi hjälper er även att ta hand om grovsopor som inte paketerats i storsäckar. Onsdag06:00 - 20:00, torsdag06:00 - 20:00, fredag06:00 - 16:00. De flesta återvinningscentralerna sopsorterar enligt nedan: Elektronik, brännbart, metallskrot.

Nationaldagen 09:00 - 16:00, midsommarafton Stängt, midsommardagen Stängt. Kollektivtrafik: Åker du kollektivt rekommenderar vi att du laddar ner SL:s app Res i Sthlm för detaljerad färdväg och hur lång tid det kommer att ta för dig att ta dig samt hur lång promenad som väntas. Storsäckar, byggsäckar av alla märken, vi tar hand om ert avfall oavsett typ eller märke på byggsäcken. Vi rekommenderar att du låter askan ligga i minst 7 dagar innan du lämnar in den. På så sätt håller vi rent hela vägen och värnar natur och miljö. Måndag06:00 - 20:00, tisdag06:00 - 20:00. Se kösituationen på Hagby. Så här sköter vi hämtning av grovsopor. Du som kund slänger skräpet i en storsäck, byggsäck och kontaktar oss för att hämta skräpet. Vi tar ansvar för att att öka trivseln för människor som rör sig i områden med renovering och byggarbeten. (Du passerar anläggningen på din högra sida.) Vid avfart sväng vänster och sedan vänster i rondellen för att komma in på Frestavägen.

Tack vare att vi alltid besöker er och översiktligt tittar igenom det avfall ni vill att vi tar hand om, så får ni ett pris som motsvarar insatsen samtidigt som återvinningen är säker och miljövänlig. Storsäckar på trottoarer och gator irriterar och om de står för länge kan de i värsta fall dra till sig råttor och orsaka hygienproblem för boende. Nyårsdagen Stängt, trettondagen 09:00 - 16:00, långfredag 09:00 - 16:00.

Afrikansk dans barn stockholm
Under bron i stockholm översyn
Golfkurs stockholm grönt kort
Hotell tapto östermalm stockholm